Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
Očarljivi Boromejski otoki in živahen milano -2 dni
Program potovanja: 1. dan: SLOVENIJA–MILANO večerja, nočitev Zgodaj zjutraj bomo že na udobnem turističnem avtobusu nabirali kilometre mimo Fernetičev, v smeri Benetk in Gardskega jezera, vse do Milana. V mestu bolj malo poznajo sladko življenje, tako imenovano »dolce vita«. Živahna, delovna italijanska prestolnica mode je danes uspešno in poslovno mesto. A kljub temu se ponaša s številnimi znamenitostmi. Ustavili se bomo ob mogočni katedrali, ki je največja gotska stavba v Italiji, pot nas bo vodila do Teatrodella Scala znamenite milanske operne hiše ... Vsaj toliko, kot je Milano mesto mode, je tudi mesto trgovin in restavracij. Prosti čas bomo zato izrabili za pohajkovanje in radovedno kukanje v izložbe. Po ogledih in osvežitvi se bomo odpeljali do kraja nastanitve. Večerja. Nočitev. 2. dan: LAGO MAGGIORE/BOROMEJSKI OTOKI–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpeljali do jezera Maggiore, kjer bo avtocesto zamenjala čudovita panoramska cesta ob drugem največjem italijanskem jezeru, ki prav gotovo sodi med najlepša evropska jezera. Da bomo to lepoto resnično občutili, se bomo odpravili na romantično križarjenje na Boromejske otoke Isola Bella, Isola Madre in Isola Pescatori. Sprehodili se bomo med zelenimi vrtovi in mimo mogočnih vil. Pogledi na Alpe, jezero in nasade, polne citrusov in cvetja, bodo gotovo občudujoči. Na ribiškem otoku bomo potešili lakoto, v popoldanskih urah pa bo pred nami samo še vožnja v smeri proti domu, kamor bomo prispeli v poznejših večernih urah.
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, križarjenje na Boromejske otoke, vodenje in organizacijo izleta.
cena od 145 €
nazaj
prvomajska potovanja
Najmanjše št. potnikov: 24 Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine pribl. 25 € Obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina 3€ Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima
Odhodi:
26.4., 1.5.
Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Sežana
Cena: pri udeležbi 40 oseb 165 €
pri udeležbi 32 oseb 180 € pri udeležbi 24 oseb 199 €
Cenejše počitnice:
- 40 € popusta na rezervacijo dveh oseb do 28.2.
Rezervacija sedežev:
- v 2. vrsti: +10 € na osebo - v zadnji vrsti: -10 € na osebo
tel: 02/228 25 20