Grossglockner in slapovi Krimml-2 dni
Odhodi 22.08.2020 pri udeležbi 24 oseb 170 € AKCIJA 140 € (min. 20 oseb, največ 24 oseb) Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 24 doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine pribl. 10 € obvezno doplačilo: turistična lokalno mestna pristojbina 3 € Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–GROSSGLOCKNER večerja, nočitev Na pot proti avstrijskim vršacem se bomo podali v jutranjih urah. Ob reki Möll se bomo počasi začeli vzpenjati proti najvišji avstrijski gori. Ustavili se bomo v kraju Heiligenblut in si ogledali cerkev, nato nadaljevali pot v nacionalni park Hohetauern in po alpski cesti osvajali Grossglockner. Zapeljali se bomo do ploščadi cesarja Franca Jožefa, od koder bomo občudovali vrh (3797 m) in tudi ledenik Pasterze. Na najvišji točki te gorske ceste – Edelweiss Spitze nas bo mogoče tudi v poletnih mesecih pričakal sneg. Spustili se bomo na drugo stran, v pokrajino Salzburg. V kraju nastanitve se bomo namestili v hotel in okusili avstrijsko večerjo. Nočitev. 2. dan: KRIMMLSKI SLAPOVI–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bo vožnja vila po prijetni dolini do mogočnih slapov Krimml, ki so najbolj slikoviti v Alpah. Značilno je, da se voda vanje steka iz 12 ledenikov, slapovi pa padajo v dolino v višini 395 m. Sprehod med brzicami, slapovi bo priložnost za fantastične fotografije in dan, preživet v objemu narave. V popoldanskih urah bo pred nami samo še vožnja v smeri proti domu. Na poti bodo krajši postanki za osvežitev. Predviden je prihod v večernih urah.
cena od 140 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, plačilo za gorsko cesto, vstopnino za ogled slapov Krimml, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.
avtobusna potovanja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20