Hvar – otok sonca in plantaža jagod -4 dni
Odhodi 30.04.2020 pri udeležbi 40 oseb 240 € pri udeležbi 32 oseb 255 € pri udeležbi 24 oseb 270 € Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto najmanjše število potnikov: 24 doplačila po želji: enoposteljna soba 60 €, vstopnine obvezno doplačilo: turistična lokalno mestna pristojbina 6 € Cenejša potovanja -40 € za dve osebi do 31.1. -20 € za dve osebi do 31.3. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–SPLIT–OTOK HVAR večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom na Hrvaško. Po opravljenih formalnostih, nadaljevanje potovanja do Splita. V dopoldanskih urah prispemo do tretjega mesta Hrvaške – Splita. Čas za sprehod po mestnem jedru in ogled znamenitosti. Individualna osvežitev. Ob dogovorjeni uri vkrcanje na trajekt in plovba na otok Hvar. Po prihodu na otok sledi vožnja do Jelse, ki je čista, prijazna, naklonjena gostom, popotnikom. Okrog nje se nahajata dva najvišja otoška vrhova sv. Ilija in Hum. Nastanitev v predvidenem hotelu, večerja in nočitev. 2. dan: OTOK HVAR all inclusive, nočitev Po zajtrku se zapeljemo do mesta Hvar. Je eden od najlepših na jadranski obali. Ogledali si bomo katedralo sv. Štefana, zaščitnika mesta, gledališče, zgrajeno v 17. st., in frančiškanski samostan, kjer si lahko ogledamo cerkev in muzejsko zbirko. Nadaljujemo proti mestu Starigrad, ki je v 19.st. bil pomembno pomorsko središče. Ogledali si bomo njegove znamenitosti: ostanke rimske vile, cerkev sv. Ivana, poletni dvorec Tvrdalj, cerkev sv. Roka, dominikanski samostan iz l. 1482, baročni trg Škor. Vrnitev v hotel. Ta dan pa nam bodo postregli dalmatinsko večerjo in se družili ob zvokih glasbe. 3. dan: OTOK HVAR all inclusive, nočitev Po zajtrku pa se dan lahko izkoristi za počivanje, branje kjige, sprehode … Seveda bomo čez dan uživali tudi v ponudbi storitve all inclusive. Nočitev. 4. dan: OTOK HVAR–DOLINA NERETVE– SLOVENIJA zajtrk Navsezgodaj se bo za nami iskrilo! Zajtrk–trajekt– avtobus in že bomo v Kaliforniji. Hrvaški, seveda. Delta Neretve jeseni vabi na sočne mandarine, v spomladanskem času pa na sladke jagode. Naenkrat bomo na plantaži in že pričeli z obiranjem jagod. Z lesenimi 'trupicami' nas bodo popeljali po jezeru Kuti, kjer nas bodo domačini pogostili z okusnim kosilom in pijačo ob dalmatinskih melodijah, ki nas bodo zazibale v prijeten spanec med avtobusno vožnjo domov.
cena od 240 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu Hvar***, 3 x storitev all inclusive, izleti po programu, program obiranje jagod (vključena ena košarica jagod 0,5 kg), kosilo, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
avtobusna potovanja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20