Magična Apulija v božičnem času- 4 dni
Odhodi 05.12.2019, 19.12.2019 pri udeležbi 40 oseb 249 € pri udeležbi 30 oseb 269 € pri udeležbi 20 oseb 289 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–ITALIJA nočna vožnja Z udobnim turističnim avtobusom se bomo v večernih urah podali v smeri Benetk proti Bologni in obali Jadranskega morja. 2. dan: BARLETTA–BARI večerja, nočitev V dopoldanskih urah se bo naše potovanje nadaljevalo v deželo Apulijo. Ustavili se bomo v starodavnem mestecu Barletta, ki slovi po največjem ohranjenem antičnem bronastem kipu, imenovanem Colosso. Sledil bo sprehod po starem jedru. Po kavici bomo nadaljevali pot do prestolnice Apulije – mesta Bari, kjer si bomo ogledali baziliko sv. Nikolaja. Nato pa bomo uživali v prazničnem vzdušju, se sprehodili po lepo okrašeni tržnici in si privoščili osvežitev. Vožnja se bo nadaljevala do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja (vključena kozarec vina in kozarec vode). Nočitev. 3. dan: OSTUNI–ALBEROBELLO zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo podali na peto Apeninskega polotoka. Najprej se bomo ustavili v mestu Ostuni. Odlično ohranjeno staro mestno jedro se ponaša s številnimi belimi hišami in poznogotsko stolnico. Vsekakor bomo tudi tukaj doživeli čaroben prazničen čas. Nato bomo občudovali Alberobello, zanimivo območje Trulli, ki se ponaša z nenavadnimi stožčastimi bivališči. To so okrogle pritlične stavbe, narejene iz kamnov brez malte. Uživali bomo v prazničnem času in se sprehajali po lepo okrašenih ulicah. V popoldanskih urah se bomo odpeljali do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja (vključena kozarec vina in kozarec vode). Nočitev. 4. dan: SAN MARINO–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo zapeljali do žepne državice San Marino. Tudi tukaj nas bodo prevzele praznično obarvane ulice. Sprehod, po želji nakupovanje in ob dogovorjeni uri se bomo podali na pot proti domu. Med vožnjo nas bodo osvežili krajši postanki. V Slovenijo bomo prispeli predvidoma v večernih urah.
cena od 249 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 2 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
večdnevna božična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20