Rimsko presenečenje in praznično vzdušje- 3 dni
Odhodi 22.11.2019, 13.12.2019, 26.12.2019 pri udeležbi 40 oseb 199 € pri udeležbi 30 oseb 219 € pri udeležbi 20 oseb 239 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine po programu približno 25 € obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–RIM–VATIKAN večerja, nočitev Ker vse poti vodijo v Rim, bomo navsezgodaj pregovoru sledili tudi mi. Živahne prestolnice se bomo popoldne lotili v papeški državici Vatikan. Ustavili se bomo na Trgu sv. Petra in si ogledali mogočno katedralo, kjer se ob doplačilu lahko vzpnete tudi na kupolo. Po ogledu pa bomo že nadaljevali s sprehodom do Angelskega gradu in še do Campo dei Fiori, najstarejše ulične tržnice v Rimu. Čas za osvežitev in že vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: RIM zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo lotili središča Rima. V prazničnem času nas bo očarala pisana okrasitev. Ogledali si bomo še Konstantinov slavolok, Kolosej, grič Kapitol, Forum Romanum, cerkev sv. Petra v verigah in Beneški trg. Nadaljevali bomo po prijetnih rimskih trgih in si privoščili počitek med stojnicami na trgu Navona. Nato pa obiskali Panteon, za srečo vrgli kovanec v Fontano Trevi ter se po gasilsko slikali na Španskih stopnicah. V večernih urah se bomo vrnili v hotel. Večerja, nočitev. 3. dan: RIM–SLOVENIJA zajtrk Zajtrku bo sledil ogled katakomb, podzemnega sveta kristjanov. Nadaljevali bomo še do izjemne bazilike sv. Pavla izven obzidja, ki jo krasijo medaljoni vseh nekdanjih papežev, nato pa nas bo šofer do večera udobno pripeljal domov.
cena od 199 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 2 x polpenzion, zunanji ogledi po programu (Rim, Vatikan), vodenje in organizacija potovanja.
večdnevna božična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20