Črna gora in vonj po mimoza - 4 dni
Odhodi 30.01.2020, 20.02.2020, 05.03.2020 pri udeležbi 40 oseb 225 € pri udeležbi 30 oseb 240 € pri udeležbi 20 oseb 255 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 60 €, morebitne vstopnine na izletu pribl. 15 € obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–HRVAŠKA–HERCEG NOVI večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom proti Hrvaški in naprej v smeri Splita in Dubrovnika do Črne gore. Predvidoma v opoldanskih urah bomo prispeli do mesta Herceg Novi, obsijanega s soncem in obdanega s cvetjem. Ščitijo ga visoke planine, ob njem se razprostira obala bokokotorskega zaliva. Mesto je že od nekdaj privlačilo umetnike in številne druge obiskovalce. Ogledali si bomo Sahat - kulo, Kanli - kulo, trdnjavo Spanjola, trdnjavo Forte – mare … Čas za osvežitev. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu. Večerja, nočitev. 2. dan: CETINJE–NJEGUŠI–KOTOR zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo odpeljali v Cetinje, nekdanjo črnogorsko prestolnico. Ob doplačilu ogled Palače kralja Nikole in cetinjskega samostana, kjer boste lahko še bolje spoznali bogato zgodovino črnogorskega naroda. Nato se bomo podali v rojstno vasico tega velikana, Njeguše, kjer bo tudi degustacija pršuta. Nato se bomo spustili po lovčenskih serpentinah do Kotorja. Sprehodili se bomo po mestu za obzidjem in si ogledali njegove posebnosti. Po osvežitvi se bomo vrnili v hotel. Večerja, nočitev. 3. dan: BUDVA–NEUM zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku bo čas za raziskovanje mondenega letovišča – Budve. Sprehod v mestu za obzidjem, pešačenje po promenadi, osvežitev … Predvidoma v opoldanskih urah se bomo odpeljali proti Neumu. Na poti bomo naredili postanek v Stonu, kjer se bomo lahko povzpeli na obzidje in občudovali solna polja. Še kratka vožnja do hotela. Nastanitev, večerja, nočitev. 4. dan: PAKOVO SELO–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpeljali proti Zadru. Na poti bomo naredili postanek v etno vasici, kjer nas bodo domačini pričakali v folklorni noši in nam predstavili, kako so živeli nekoč. Ob degustaciji in prigrizku si bomo ogledali njihove posebnosti. Nato pa že nadaljevali vožnjo v smeri proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 225 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 3 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, degustacija pršuta, program »Pakovo selo«, vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20