Cvetlična razstava in Vicenza s kanali - 2 dni
Odhodi 07.03.2020 pri udeležbi 40 oseb 135 € pri udeležbi 30 oseb 150 € pri udeležbi 20 oseb 170 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana in Sežana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, morebitne vstopnine obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–PORDENONE–TREVISO večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo odpeljali mimo Fernetičev v Italijo do kraja Pordenone, kjer bodo pripravili cvetlični sejem. Sprehodili se bomo po sejmišču in zbirali ideje, kako pričarati spomladanski dan tudi v svojem okolju. Seveda bo možen tudi nakup čebulic, sadik, cvetličnih aranžmajev ... Ob dogovorjeni uri bomo nadaljevali pot do Trevisa. Ljudje, ki jih vabijo zapeljive Benetke, imajo bolj malo časa za Treviso. Staro središče pa je mikavna mešanica kanalov, s freskami poslikanih pročelij, senčnatih stebrišč in srednjeveških fragmentov. Potepali se bomo po mestnem središču in si ogledali znamenitosti: dominikansko cerkev San Nicolo in duomo, ki se ponašata z izjemnimi slikarskimi deli, med katerimi srečamo tudi imena, kot sta Tizian in Bordone. Prijeten bo sprehod po ulicah, kjer bomo občudovali stare palače. Še nekaj prostega časa bomo imeli na voljo in pozno popoldne se bomo poslovili. Vožnja v smeri Vicenze, do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: VICENZA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku vožnja do Vicenze. Po prihodu si bomo ogledali zanimivo mesto, ki prekipeva pod plaščem Palladijevih mojstrovin. Sprehodili se bomo po ulicah mimo glavnih znamenitosti, ki dajejo občutek, kot da se sprehajamo med beneškimi kanali. Še čas za osvežitev. V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 135 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 1 x polpenzion, vstopnina za cvetlični sejem, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20