Dan žena – vikend za sprostitev ob Gardskem jezeru - 2 dni
Odhodi 07.03.2020, 14.03.2020 pri udeležbi 40 oseb 130 € pri udeležbi 30 oseb 145 € pri udeležbi 20 oseb 160 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 50 € obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–GARDSKO JEZERO večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Fernetičev in naprej mimo Benetk, Verone do Gardskega jezera. Ustavili se bomo v botaničnem parku Sigurta in se sprehodili med cvetličnimi gredami, drevesnicami, grmičevjem … Čas za kavico in že bomo nadaljevali pot do polotoka Sirmione. Sprehod po prikupnem zdraviliškem mestecu, kjer so naravne kopeli izkoriščali že v obdobju rimskega cesarstva. Po želji se bomo z ladjico zapeljali okrog otočka, kar ponudi prav lep razgled. Lahko se bomo sprehajali, uživali na enem izmed trgov ob dobri skodelici kapučina. Ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali do bližnjega muzeja olivnega olja. Čas za ogled in po želji nakup. Pot bomo nadaljevali do hotela. Nastanitev, večerja, nočitev. 2. dan: VERONA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo zapeljali do Verone. Zmeraj privlačno, romantično mesto. Sprehod po njenih ulicah mimo mogočne arene, Julijinega balkona … Čas za osvežitev in že se bomo peljali proti Benetkam, Trstu. Na poti proti domu se bomo ustavili še v velikem nakupovalnem središču – DESIGNER OUTLET. Čas za nakupe ali samo sprehod mimo vabljivih izložbenih oken. Ob dogovorjeni uri se bomo odpeljali proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.
cena od 130 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 1 x polpenzion, vstopnina v botanični park, zunanji ogledi po programu, ogled muzeja olivnega olja, vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20