Dunaj in koncert dunajskih dečkov - 2 dni
Odhodi 29.11.2019 pri udeležbi 40 oseb 165 € pri udeležbi 30 oseb 180 € pri udeležbi 20 oseb 195 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine po želji obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–DUNAJ nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Avstrije. Naše potovanje se bo nadaljevalo do avstrijske prestolnice, kjer se bomo najprej sprehodili po središču mesta in se seznanili z osrednjimi spomeniki, ki krasijo mesto. Šli bomo mimo opere in Albertine, do stolnice sv. Štefana, kjer bo tudi nekaj prostega časa za individualne oglede in osvežitev. Prevzel nas bo vonj po cimetu in kuhanem vinu na predbožičnem sejmu. Ob dogovorjeni uri se bomo udeležili koncerta svetovno znanega zbora »Dunajski dečki«. Ob prepevanju njihovih pesmi bomo uživali v minoritski cerkvi. Po koncertu vožnja do kraja namestitve. Nastanitev v hotelu, nočitev. 2. dan: DUNAJ–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku bomo nadaljevali z raziskovanjem prestolnice Avstrije. Zapeljali se bomo do dunajskega razglednega stolpa ter se po želji povzpeli in uživali v izjemnem razgledu. Nato se bomo odpravili do palače Belvedere, kjer si bomo vzeli čas za sprehod po vrtovih in morda ogled muzejskih zbirk. Sledil bo še ogled palače Schönbrunn. Sprehod po vrtovih in po želji ogled cesarskih soban. V popoldanskih urah se bomo vračali proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 165 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu***, 1 x nočitev z zajtrkom, zunanji ogledi po programu, ogled koncerta Dunajskih dečkov, vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20