Opatija in Rijeka ter pustni karneval - 2 dni
Odhodi 22.02.2020 pri udeležbi 40 oseb 115 € pri udeležbi 30 oseb 135 € pri udeležbi 20 oseb 155 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine po želji obvezno doplačilo: lokalna pristojbina, turistična mestna pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–OPATIJA večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Postojne, čez mejni prehod ter proti obali Jadranskega morja. Ustavili se bomo v Opatiji, ki slovi kot mondeno letovišče v Kvarnerskem zalivu. Pretila mu je nevarnost, da bodo luči v mestu ugasnile, saj v posebno ozračje nekdanjega avstro-ogrskega veličastja skoraj ni več privabljala mladih gostov. Zaradi dobre hotelske infrastrukture, ugodnega podnebja in pestrega nočnega življenja pa je očarljivost Opatije znova zaživela. Sprehodili se bomo po promenadi, kjer bo tudi čas za osvežitev. Popoldanske ure pa bomo že preživeli ob enem večjih karnevalov. Čez ulice se bo vila pisana parada pustnih mask in povsod bo slišati veselje, smeh ter glasbo. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: RIJEKA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku še čas za kavico in že se bomo odpeljali do Rijeke. Videli bomo staro mestno jedro, stolp, katedralo in se nato ustavili na mestnih ulicah, kjer bo živahno karnevalsko vzdušje. Uživali bomo ob pogledu na tradicionalno karnevalsko povorko, kjer se predstavljajo številne pustne maske. V popoldanskih urah se bomo znova zbrali in vračali proti domu, kamor bomo prispeli predvidoma v večernih urah.
cena od 115 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20