Ženevski avtosalon, Milano in Sirmione - 3 dni
Odhodi 06.03.2020, 13.03.2020 pri udeležbi 40 oseb 240 € pri udeležbi 30 oseb 255 € pri udeležbi 20 oseb 275 € Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 15.11. Rezervacija sedežev v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, morebitne druge vstopnine obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina popust: 10 % za otroke do 12 let v sobi z dvema odraslima
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–MILANO–AOSTA večerja, nočitev V Lombardijo se bomo odpravili navsezgodaj. Milano ni tipičen predstavnik italijanske »dolce vite«, saj je živahna in delovna prestolnica mode predvsem uspešno in sodobno poslovno mesto. Kljub temu ponuja številne znamenitosti – ustavili se bomo pri mogočni katedrali, največji gotski stavbi Italije (ob doplačilu priporočamo vzpon na streho z norim razgledom in neštetimi detajli), skozi znamenito galerijo s stekleno streho nas bo pot vodila do Teatro della Scala, fantastične milanske opere. Med izložbami in mamljivimi terasami se bomo razvajali vsak po svoje, nato pa nadaljevali pot v dolino Aoste. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: AOSTA–ŽENEVA IN AVTOSALON–AOSTA zajtrk, večerja, nočitev Alpski zajtrk bomo hitro pospravili, da se čim prej pripeljemo v Ženevo, na 89. mednarodni avtosalon. Premier jeklenih konjičkov in najnovejših tehnologij mobilnosti se bomo lotili po lastnem okusu, po zaprtju sejmišča pa bo sledil panoramski ogled Ženeve in njenega čarobnega nabrežja. Povečerjali bomo v naši postojanki v dolini Aoste. Večerja, nočitev. 3. dan: SIRMIONE–SLOVENIJA zajtrk Alpski zajtrk – drugič, nato pa pot proti domu. Sirmione je prikupno zdraviliško mestece, ki so ga poznali že stari Rimljani. Čas za sprehod, po želji osvežitev in po vseh ogledih nas bo šofer, v skladu s prometnimi predpisi, varno dostavil domov.
cena od 240 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 2 x polpenzion, vstopnina za ogled avtosalona v Ženevi, zunanji ogledi po programu (Milano, Ženeva, Sirmione), vodenje in organizacija potovanja.
doživetja v evropskih mestih
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20