Sončni otok Hvar in obiranje oliv- 4 dni
Odhodi 26.09.2019, 03.10.2019                      pri udeležbi 40 oseb 230   pri udeležbi 30 oseb 245                      pri udeležbi 20 oseb 265   Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana in Novo mesto Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 30.9. Rezervacija sedežev 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije najmanjše število potnikov: 20  vstopnine: 5–10 € na muzej oz. cerkev doplačilo za enoposteljno sobo: 30 €
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–OTOK HVAR All inclusive Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z avtobusom na Hrvaško. Po opravljenih formalnostih se bomo peljali do Splita. V dopoldanskih urah bomo prispeli do tretjega mesta Hrvaške – Splita. Čas za sprehod po mestnem jedru in individualno osvežitev. Ob dogovorjeni uri se bomo vkrcali na trajekt in odpluli na Hvar. Po prihodu na otok se bomo odpeljali do Jelse, ki je čista, prijazna, naklonjena gostom, popotnikom. Okrog nje se nahajata dva najvišja otoška vrhova – sv. Ilija in Hum. Nastanitev v predvidenem hotelu, večerja in nočitev. 2. dan: JELSA All inclusive Po zajtrku boste dopoldanske ure lahko izkoristili za sprehod ob morju, uživanje na soncu … V zgodnjih popoldanski urah se bomo odpeljali do Vrboske, kjer si bomo ogledali zanimiv postopek pridobivanja lavande in izvedeli vse, kar je treba vedeti o destilaciji. Z degustacijo žganja iz lavande se bomo poslovili in si ogledali še zanimiv Muzej ribištva. Nato se bomo vrnili v hotel. Večerja in druženje ob glasbi. 3. dan: JELSA All inclusive Po zajtrku se bomo odpeljali do plantaže oliv. Domačini nam bodo razložili vse o oljčniku in že bomo pričeli z obiranjem. Prijetno razpoloženi bomo olivno olje tudi poskusili. Po želji bo možen nakup različnih izdelkov. Naša pot se bo nadaljevala do konobe Vrisnik. Tam bomo degustirali 3 vrste vina in prigrizek (pršut, sir, olive in olivno olje). Vrnitev v hotel. Večerja in druženje. Nočitev. 4. dan: OTOK HVAR–SLOVENIJA All inclusive Zajtrk, še zadnji sprehod in morda kavica. Hitro bomo na trajektu. Vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli predvidoma v večernih urah.
cena od 230 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v Hotelu Hvar*** Jelsa, 3 x all inclusive, pijačo dobrodošlice, 2 x glasbo pri večerji, 1 x klapo, obiranje oliv in zgodbo o oljčniku, degustacijo olivnega olja, ogled Muzeja ribištva, ogled Muzeja lavande in degustacijo žganja, degustacijo vina s prigrizkom, zunanje oglede po programu, turistično pristojbino, vodenje in organizacijo potovanja.
jesenska kulinarična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20