Kostanjev piknik in Gardsko jezero- 3 dni
Odhodi 08.11.2019                      pri udeležbi 40 oseb 219   pri udeležbi 30 oseb 239                      pri udeležbi 20 oseb 259   Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 30.9. Rezervacija sedežev 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije najmanjše število potnikov: 20 doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine pribl. 15–20 € popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–SOAVE–VERONA večerja, nočitev Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom v smeri Italije in naprej proti Benetkam, Veroni. V dopoldanskih urah bomo že na tipičnem kmečkem turizmu na področju Soave, ki je zelo poznano po svojih vinogradih. Ogled kleti. Degustacija vina. Nato se bomo odpeljali do Verone. Ogledali si bomo mesto, kjer je še danes moč čutiti opojnost preteklosti. Zanimive romanske zgradbe vsakogar presenetijo. Sprehodili se bomo mimo mogočne arene, Trga Erbe, kjer se je nekoč razprostiral rimski forum, in spoznali življenje domačinov, občudovali bomo Julijin balkon in tako potrdili romantičnost mesta. Čas za kavico, sprehod. Vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu. Večerja. Nočitev. 2. dan: TRENTO zajtrk, večerja, nočitev Po zajtrku se bomo podali v mesto Trento. V grbu je upodobljen orel svetega Venceslava, ki je simbol češke dinastije Přemysl. Po prihodu si bomo ogledali mestno jedro, ki se ponaša z izjemno katedralo, stolničnim trgom, čudovito srednjeveško palačo, Neptunovo fontano … Po ogledu še čas za osvežitev. Popoldanske ure bomo preživeli v bližnji vasici na tradicionalnem kostanjevem pikniku, kjer se bomo ob kozarcu pijače okrepčali s sladkimi kostanji. Ob dogovorjeni uri se bomo vrnili v hotel. Večerja, nočitev. 3. dan: GARDSKO JEZERO–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpeljali do prijetnega turističnega kraja Riva del Garda. Čas za kavico, nato pa se bomo vkrcali na ladjo. Pluli bomo po Gardskem jezeru vse do polotočka Sirmione. Sprehodili se bomo po romantičnem starodavnem mestecu, ki je že od nekdaj vabil množice ljudi zaradi svoje blagodejne klime. Sprehod in čas za okusno kavico. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 219 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 2 x polpenzion, zunanje oglede po programu, ogled kleti in degustacijo vina, kostanjev piknik z vključenim zavitkom kostanjev in kozarcem pijače, plovbo z ladjico po Gardskem jezeru, vodenje in organizacijo potovanja.
jesenska kulinarična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20