Opatija in festival čokolade- 2 dni
Odhodi 07.12.2019                      pri udeležbi 40 oseb 110   pri udeležbi 30 oseb 130                      pri udeležbi 20 oseb 150   Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 30.9. Rezervacija sedežev 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije najmanjše število potnikov: 20  vstopnine: 5–10 € doplačilo za enoposteljno sobo: 25 €
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–OPATIJA večerja, nočitev Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Postojne, čez mejni prehod ter proti obali Jadranskega morja. Ustavili se bomo v Opatiji, ki slovi kot mondeno letovišče v Kvarnerskem zalivu. A pretila mu je nevarnost, da bodo luči v mestu ugasnile, saj v posebno ozračje nekdanjega avstro-ogrskega veličastja skoraj ni več privabljala mladih gostov. Zaradi dobre hotelske infrastrukture, ugodnega podnebja ter pestrega nočnega življenja pa je očarljivost Opatije znova zaživela. Sprehodili se bomo po promenadi in si privoščili osvežitev. Popoldanske ure pa bomo namenili zanimivemu festivalu čokolade, ko vsi ustvarjajo različne dobrote čokoladnega okusa. Tako boste v kavarnicah, restavracijah in še kje lahko preizkušali najrazličnejše čokoladne dobrote po ugodnejši ponudbi. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev. 2. dan: OPATIJA–SLOVENIJA zajtrk Po zajtrku se bomo odpeljali do bližnjih Moščenic, ki se ponašajo s srednjeveško podobo. Prijeten bo sprehod skozi mestna vrata, mimo baročne cerkve sv. Andreja iz 18. stoletja. Naš naslednji postanek bo že v Lovranu, ki ga krasi lepo pristanišče, v starem mestu pa si bomo lahko ogledali župnijsko cerkev sv. Jurija iz 16. stoletja, ki je poznana po freskah. Po ogledu in osvežitvi bo pred nami samo še vožnja proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.
cena od 110 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela ***, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu (Opatija, Moščenice, Lovran), vodenje in organizacijo potovanja.
jesenska kulinarična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20