Romantična Verona in konjeniški sejem- 2 dni
Odhodi 09.11.2019                      pri udeležbi 40 oseb 149   pri udeležbi 30 oseb 169                      pri udeležbi 20 oseb 189   Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana Cenejša potovanja 20 € popusta za dve osebi za rezervacije do 30.9. Rezervacija sedežev 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo v zadnji vrsti: -10 € na osebo Dodatne informacije najmanjše število potnikov: 20 doplačilo za enoposteljno sobo: 25 € vstopnine: 5–10 € obvezno doplačilo: lokalna turistična pristojbina
Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–VERONA  večerja, nočitev Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Benetk do Verone. Ustavili se bomo na sejmišču in dan izkoristili za obisk sejma konjev. Na njem bomo lahko videli vse, kar je povezano s konjeništvom. V popoldanskih urah ob dogovorjenem pa bomo že nadaljevali pot v središče, kjer si bomo ogledali ljubko mesto. Slikovita Verona, izzivalno postavljena ob hitro tekočo reko Nadižo, je posejana s številnimi spomeniki in zakladi. Stare ulice so še zmeraj tako romantične, kot so bile v času, ko je Shakespeare izbral Verono za kraj, kjer se dogaja zgodba iz njegove znane drame Romeo in Julija. Občudovali boste Trg Bra, amfiteater, elegantno nakupovalno ulico Mazzini, Trg Erbe, Gosposki trg, Julijin balkon … Še osvežitev in  le še vožnja do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu. Večerja, nočitev. 2. dan: GARDSKO JEZERO–SLOVENIJA zajtrk     Po zajtrku se bomo odpeljali do obale Gardskega jezera. Pokrajina, obdana s hribčki, vinogradi in oljčnimi nasadi, ponuja veliko zanimivosti. Ustavili se bomo v prijetnem mestecu Bardolino in obiskali zanimiv muzej olivnega olja. Temu bo sledil ogled, ki nam bo predstavil pomen oljke že iz obdobja stare Grčije. V muzejski trgovini bomo lahko kupili različne izdelke. Potepanje bomo nadaljevali do kraja Lasize. Po želji ogled zunanjosti starega gradu družine Scaligeri ali sprehod ob jezeru. V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti domu. Predviden prihod v večernih urah.
cena od 149 €
Rezervirajte zdaj! prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela ***, 1 x polpenzion, sejemsko vstopnico, vstopnino v muzej olivnega olja, zunanje oglede po programu (Verona, Lasize), vodenje in organizacijo potovanja.
jesenska kulinarična doživetja
Turistična agencija ICAR tel: 02 228 25 20 email: icar@siol.net
Navigacija:
izdelava spletne strani: www.tehnicnapomoc.si @ 2016
tel: 02/228 25 20